VZ Mediation 
voor lucht en ruimte

Bemiddeling bij  (Echt-)scheiding, Familiekwesties en Zakelijke geschillen


Alimentatie Purmerend

Kinderalimentatie

Volgens de wet dienen de ouders hun kinderen, ook na echtscheiding of beëindiging samen wonen, tot zij 21 jaar zijn financieel te ondersteunen. De ouder die de kinderen het langst bij zich heeft, ontvangt van de andere ouder diens aandeel in de kosten, ook wel kinderalimentatie genoemd.

Het bepalen van kinderalimentatie is mede afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Bij het bepalen van kinderalimentatie wordt rekening gehouden met de behoefte en met uw draagkracht.


Partneralimentatie
Of u na echtscheiding of beëindiging samen wonen partneralimentatie krijgt of betaalt, hangt af van een aantal factoren. De maximale duur van partneralimentatie is 12 jaar, maar hierop zijn enkele uitzonderingen. Als u het er samen over eens bent, kan er van de standaard regeling afgeweken worden, want uiteindelijk kiest u samen de oplossing.

VZ Mediation zorgt voor professionele begeleiding bij echtscheiding en beëindiging samenwonen en bepaling van kinderalimentatie en/of partneralimentatie.Wilt u meer weten en/of  een afspraak maken over kinder- en/of partneralimentatie en u woont in Purmerend of omgeving Purmerendbel dan 06-2434 4133 of ga naar contact en vul het formulier in voor een afspraak en een GRATIS kennismakingsgesprek. 

Copyright 2014